Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Stichting Stomaatje - Wereld Stomadag 2024

Stichting Stomaatje - Wereld Stomadag 2024

 Kan je de nieuwsbrief niet lezen?  ‍ ‍Klik hier om het voorbeeld online te bekijken

Stichting Stomaatje logo nieuwsbrief

‍Vandaag is het Wereld Stomadag!

Deze internationale dag heeft als doel om wereldwijd de kwaliteit van het leven van stomadragers te verbeteren. 

 

𝐓𝐞𝐫 𝐞𝐫𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐖𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝 𝐒𝐭𝐨𝐦𝐚𝐃𝐚𝐠 𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐒𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐣𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐭𝐆𝐏𝐓: '𝐒𝐭𝐨𝐦𝐚𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭'!! 

 

Nu zul je misschien denken, gptdewattus, eh wat is dat? 

 

Dit is een slimme chatbot, die antwoord en leert vanuit AI (kunstmatige intelligentie). Je kunt allerlei vragen stellen en zelfs gesprekken aangaan in een chat waarbij een bot antwoord geeft. Wat ChatGPT zo uniek maakt is hoe vloeiend, uitgebreid en menselijk klinkend de antwoorden zijn.

 

𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐢𝐭 𝐨𝐧𝐭𝐰𝐢𝐤𝐤𝐞𝐥𝐝? 

Met het lanceren van onze 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐒𝐭𝐨𝐦𝐚𝐚𝐭𝐣𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐭𝐆𝐏𝐓 '𝐒𝐭𝐨𝐦𝐚𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭' komt er een chatbot beschikbaar speciaal voor onze Stomaatje-achterban en geeft het antwoorden die afgestemd zijn op jullie behoeften. We zien 'StomaSupport' als een aanvulling op wat we allemaal al doen. 

 

Met 'StomaSupport' willen we ervoor zorgen dat onze achterban altijd toegang heeft tot relevante informatie, op een manier die eenvoudig en snel is. Zo krijg je op een laagdrempelige manier antwoord op al je vragen, op het moment dat het jou uitkomt! En het kan ook rust geven in situaties waarin je snel iets wilt weten. Aan de zoekwoorden top 10 van onze website te zien is dat regelmatig zo.

 

𝐇𝐨𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐡𝐞𝐭?

'StomaSupport' is erg gebruiksvriendelijk, je hoeft geen ingewikkelde stappen te doorlopen. Het enige wat je nodig hebt om dit te kunnen gebruiken is een (gratis) openAI account. 

  

Indien je nog geen account hebt kun je via onderstaande link je gelijk registreren. 


Stichting Stomaatje lanceert StomaSupport!

Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief?

Stuur gerust een e-mail via info@stomaatje.nl.

facebookinstagramlinkedinyoutube

Dit is een informatieve nieuwsbrief van Stichting Stomaatje. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een account hebt gehad op het Stomaforum (inmiddels offline), donateur, ambassadeur of sponsor bent of omdat je je hebt aangemeld via onze website.

 

Uitschrijven voor de nieuwsbrief ‍ ‍